طبايع انسان (متفاوت با مزاج است)
طبع {سرد، گرم، معتدل}
كه اين تغذيه دراز مدت و نوع اقليمي باعث ثباتي اسيدي يا بازي و يا معتدل تبديل خواهد شد مثل كسانيكه در جنوب زندگي مي كنند و كسانيكه در مناطق سرد زندگي مي كنند كه خصوصيات خاصي را دارند كه اين خصوصيات ثابت است (تقريباً) و بين افراد آن اقليمي يكسان مثل اروپايي ها كه همگي طبع سرد دارند كه عوارضش پوست سفيد گوشت بدن شل و دچار كك مك مي شوند و كسانيكه در جنوب زندگي مي كنند افراد كك مك نداريم. 6/11/1- 28/11/1
طرز تشخيص طبع افرديكه چه ماست و ترشي و عسل و خرما بخورند هيچ تأثيري در آنها نمي گذارد با خوردن ماست راحت از خواب بيدار مي شوند و با خوردن گرمي ها راحت از خواب بيدار مي شوند خطري كه اين نوع افراد (معتدل ها ) را تهديد مي كند اين است كه مي گويند چهل سال گذشته و من يك دارو هم نخورده ام و يك دفعه دچار بيماريهاي بدخيم مي شوند چونكه بدن آن ها نشان نمي دهد آنهايي كه طبع گرم دارد گرمي بخورند جوش مي زنند آنهايي كه طبع سرد دارند اگر دو تب پشت سر ماست بخورند صبح سخت از خواب بيدار مي شوند.
- اكثريت مردم بعلت اينكه غذاهاي سرد زياد شد هم مزاج سرد دارند هم طبع سرد.
- خصوصيات طبع گرم: افرادي هستند خوش مشرب زود با مردم مي جوشند زود عصب مي شوند تحريك زياد فعاليت زياد خوابشان نسبت به بقيه كمتر
- خصوصيات طبع سرد: آدمهاي بي حال خوش گذران، خواب زياد استعداد زياد دارند آن هم مي خورند چاق مي شوند كه اين نوع افراد اگر رعايت نكنند دچار بيماريهاي زير مي شوند:M.S، صرع، پاركسيون A.L.S- رماتيسم- بيماريهاي ويتيليگو يا برص- ريزش مو- ريختن بيش از حد مو
بيمارهايي كه سراغ افراد طبع گرم مي آيد(اگر رعايت نكنند): بيماريهاي پوستي بيماريهاي كبدي- بيماريهاي اعصاب و روان 26/14-5/12
افراد معتدل: بين اين دو گروه هستند مشكل اين است كه ناگهان دچار بيماريهاي بدي مي شوند(30/40 سال يك دانه قرص هم نخورده بوده) درد خودش نعمت بزرگ الهي است كه رنگ خطر است بدترين كار را در درمان بيماريهاي روماتيسمي افراد طب سوزني انجام مي دهند كه كرختي در فرد ايجاد مي كند تا درد را حس نكند شخص به زندگي خودش ادامه مي دهد و سائيدگي استخوان زيادتر خواهد شد بعد ها كه درد شديدتر طب سوزني ديگر هيچ كاري نمي تواند بكند.
اگر مزاج افراد كار نكند ممكن است خصوصيات متناقض ديده شود.
(ابن سينا: يبوست ام الامراض است)
عسل حالتي دارد كه PH را تنظيم مي كند حتي ديابتي ها با خوردن عسل مشكل پيش نمي آيد و به تعادل مي رسند و مفيد است (عسل طبيعي: اگر از يك شيشه به شيشه ديگر ريخته شود داخل ظرف مقدار زياد حباب جمع خواهد شد.)
بهترين درمان براي كسانيكه غذا در معدة آنها باقي نمي ماند حتي آب را هم بالا مي آورد شربت (اب يك ليوان، عسل: يك قاشق غذاخوري ليمو ترش + سه تكه يخ كوچك) فوق العاده خنك شود جرعه جرعه بخوريد (كه براي مسموميت هاي غذايي هم مناسب است) براحتي قبول مي كند و درمان مي شود روزي 2 و 3 ليوان مي خورند و چيزي نمي خورند تا اشتهاي كامل سراغشان بيايد.
در قرآن 4 كلمه شِفا هست كه يكي به عسل بر مي گردد كه ما به همه مي دهيم از كودك زير يكسال دهيم كه پزشكان ممنوع مي دانند تا افراد پير كه نتايج فوق العاده اي ديده ايم و درمان معده هايي كه دچار كسل شده اند.
طبع تغيير نمي كند تنها چيزي كه تغير مي كند مزاج است كه با توجه به غذاهايي كه خورده مي شود ممكن است هفته اي يكبار تغيير كند. چونكه هر غذايي يك PH خاص دارد شنيده ايد كه آب تهران گرم و آب اصفهان سرد است آب اصفهان 7 < PH و آب تهران PH نزديك به هفت است بدن انسان هم هر اندامش PH خاصي دارد و هر جزئي PH خاصي دارد مثلاً در آزمايش ادرار PH را مي نويسند.
غذاي انسان : غذاي حيواني و گياهي(درمان سرطان: سرطان در واقع نوعي جهش است، كه در اثر غذاهاي فوق العاده به ايجاد مي گردد مثل غذاهاي تبليغي- سوسيس كالباس- كه جهش و بي نظمي را ايجاد مي كند.
چاي همين طور- خانمهايي كه اكثراً دچار كنسل سينه مي شود اكثراً چاي(زياد) مي خورند اگر مي خواهيد آمار بگيرد شده است در مواقعي نبوده در يك هفته 7 سرطان ديده ام وقتي چاي را قطع كرديم بهبود پيدا كرده و شيمي درماني قطع شده است همين طور با قطع سوسيس كالباس هستند افراديكه قبر خود را هم خريده بودند ولي الحمد ا... با تغيير رژيم بهبود پيدا كردند و الان هم در آمريكا است يا كسانيكه الان بيش از دو سال است بدون دارو و ... سالم زندگي مي كنند)- براي تحقيق بنده از سورْ عبس (آيه 24-32) كه تماماً غذاهاي گياهي مصرفي شده است و غذاهاي گياهي ضد سرطان هستند گفتيم قبلاً كه در آزمايشگاه چه چيزيي را براي كشت ميكروب استفاده مي كنند: آب گوشت (خام)- خون- آگار- بلاونا- شكلات(سرطان يك بي نظمي و ناامني جهش در ساختمان DNA كه چاي و سرخ كردني و ...) حالا گفتيم در بخش غذاهاي آلوده كه شكلات به بچه هايتان ندهيد كه اگردختر باشد دچار كيست تخمدان مي شود و اگر پسر بچه باشند دچار كيست بيكر خواهند شد بلادنا همينططور و آگار هم گفته شد كه غذاي ميكروب است اين ژلاتينها كه روي شيريني دانماركي هست آگار نام دارد- آب گوشت (خام)گوشت كم مصرف كنيد و آنهم خوب (جوان) و حتي الامكان سفيد و اگر قرمز بود آنرا قبل از استفاده در ظرفي بياندازيد كه آب بريزيد كمي گرم كنيد تا خونها بصورت كف در بالا جمع گردد چند وقت پيش هم كه تب كنگو آمده بود كه اين باعث مي شد خون هموليز مي كرد و پلاكت خون را از بين مي برد و خونريزي مي شود و بند نمي آيد در واقع سلول هاي مغز استخوان را از بين مي برد.
غذاي حيواني: 1- انواع گوشت 2- لبنيات3- تخم مرغ
هر غذا اگر 4 مشخصه زير را داشت مي گوييم اين غذا به درد ما مي خورد اگر داراي 1 پروتئين 2 قندها 3 چربيها 4 ويتامين ها كه به ترتيب اولويت نوشته شده اند پروتئينها به دو قسمت حيواني و گياه تقسيم مي گردند كه پروتئينهاي حيواني همان غذاهاي حيواني است كه گفته شد و پروتئينهاي گياهي كه در خيلي گياهان موجود مي باشد و تنوع در فرآورده هاي گياهي خيلي بيشتر هست و مهمتر از همه بدن انسان به 20 نوع اسيد آمينه يا پروتئين نياز دارد كه از اين 20، 10 عدد را بدن مي سازد 10 تاي ديگر نياز دارد. 10 پروتئين كه بدن مي سازد 1 كرولين 2 گليسين 3 آلالين 4 سيستئين 5 آسپاراتيك اسيد 6 گلوناميك اسيد 7 آسپاراژين 8 گلوتامين 9 يتروزين 10 پرولين و 10 تاي ديگر را از طريق غذا بايد بدهيم 1 ليزين 2 آرژنين 3 فنيل آلانين 4 تريب توفون 5 ديس تيدين 6 ايزولوسين 7 گوالين 8 لوسين 9 ميتوسين 10 يترييوسين اگر گوشت زياد خورديد اين تريپ توفون در مغز انسان درست ترشح نمي گردد و روابط عصبي و فكر از بين مي رود نمي گوئيم گوشت نخوريد بخوريد هفته اي يكبار آن هم گوشت خوب متأسفانه الان اگر از خانمها گوشت و سرخ كردني را بگيريم ديگر نمي توانند غذا درست كنند. در بحث غذاها گفته خواهد شد كه چه چيزي بخوريد كه اين پروتئينها تأمين گردد.
- وقتي ما گوشت استفاده مي كنيم تنها چيزي كه در بدن شما زياد مي گردد اسيد اوريك بود بدن انسان داراي دو نوع باكتري هست باكتريهاي هوازي و بي هوازي كه اسيد اوريك و اسيد لاكتيك، اسيد اوريك يك مقداري بدن نياز است براي كبد اگر زياد شد در مفاصل مشكل ايجاد مي كند و تريپ توفون از بين مي برد حضرت علي عليه السلام مي فرمايد معدة خود را گورستان حيوانات نكنيد ولي اسيد لاكتيك بر اثر ماست پنير، دوغ، سيب زمين آنهايي كه حالت اسيدي دارند به خصوص ماست كه خون را اسيدي مي كنند و ...
قندهاي حيواني: گليكوژن كه قند حيواني است كه در داخل كبد هم اينگونه ذخيره مي شود در واقع اگر جگر خورديد داخلش قند هم هست.
چربيهاي حيواني: كره- روغن حيواني- پي، دنبه- شهره، سر شير
حسن چربيهاي حيواني: اينها كلسترول ندارند قديمها مي گفتند نخوريد ولي جديداً مي گويند بخوريد ولي عيب اينها اين است كه اشباع شده هست يعني سريع جذب مي شود بايد فعاليت فيزيكي داشته باشيد تا رسوب نكند در عروق ما ولي در چربي هاي گياهي (چربيهايي كه مي ماسند يخ مي زند اشباع شده است و اشكال دارد روغن نارگيل است چربيهاي حيواني كه دارند اشباع شده هستند براي كسانيكه فعاليت فيزيكي دارند خيلي خوب است و بهتر است از روغن هاي گياهي و انرژي زيادي توليد مي كنند كسانيكه كه فعاليت فيزيكي ندارند اگر استفاده كنند كبد از كار مي افتد. ويتامينها در غذاهاي حيواني به آن شكل موجود نيست و از طريق سبزيجات بايد تأمين شود ممكن است مقدار كمي در كره باشد (ويتامين D) چونكه وقتي پخته مي شود با حرارت زياد با زودپز و ماكروفر مي گذارند و از بين مي روند.
- پس و آورده حيواني را به اندازة لازم استفاده شود و به طرز درستي طبخ گردد.
- غذاهاي گياهي (به تنوع توجه كنيد!): غذاهاي گياهي: پروتئينها: بيشترين در قارچ- سويا نه اين تفاله سوياها، لوبياي سويا، حبوبات، غلات يعني در واقع حبوبات و غلات همه چيزها درونش هست ويتامين، قند و چربي، نخود و عدس و ماش و لپه و برنج و جو پس پروتئينهايي كه ما مي شناسيم خيلي جالب است گياهي به نام گوآنا هر 20 نو پروتئين داخلش است اينها بذرهاي كوچكتر از تخم گوجه فرنگي كه از كانادا آورده بود- ديگر پروتئينهاي مفيد (بادام- گردو- فندق- پسته) كه مخلوط آنها هر 20 نوع اسيد آمينه داخلش هست انرژي كه اين چهار مغز ايجاد مي كنند دقيقاً 4 برابر گوشت است هر 100 گرم گوشت 150 كالري دارد و هر صد گرم چهار مغز 600 گرم و عوارض گوشت را ندارد به خصوص كسانيكه ناراحتي بدخيم هستند اگر گوشت بخورند بلافاصله عود مي كند متأسفانه عدم پزشكي مي گويد بعد از شيمي درماني 200 گرم حداقل پروتئين حيواني استفاده كنيد يعني از اين طرف شيمي درماني از آنطرف هم گوشت و بر عكس هم هست
- در رودة انسان باكتري هست به نام فلور ميكروبي كه به آن فلور مي گويند اين فلور سلولهاي زنده اي هستند كه تخمير ايجاد مي كنند در روده اين فلور در گياهخواران خيلي زودتر عمل مي كند و مي توانند از سلولوز خيلي مواد را بگيرند ولي بدن و روده ما اين حالت را ندارند چون ما آنقدر غذاي پخته و گوشت خورديم ضعيف شده اند.
حالا اگر بخواهيم اين مخمرها تقويت بشوند و بتوانند از گياهان حتي B12 را بگيرند اولين كار اينكه غذاهاي ممنوعه (چاي، سرخ كرده، پيتزا، ...، سس، رب) به مرور بگذاريد كنار و به مرور غذاهاي خام و سبزيجات گياهان را جايگزين كنيد كه اين دو كار باعث تقويت اين مخمرها خواهد شد و جذب به سرعت صورت مي گيرد.
قندهاي گياهي قندها: 1 منوساكاريد 2 دي ساكاريد 3 پلي ساكاريد (چند قندي) اولي قند ساده و دومي قندها دوتايي تنها چيزي كه براي بدن نياز است و جذب مي شود منوساكاريد است جالب است كه عطار هاي قديمي مي گفتند كه نبات بخوريد نبات از قند و شكر استفاده مي كنند كه قندهاي پلي ساكاريد است كه اگر آنها را تجزيه كنيم (منوساكاريد مي دهد و دي ساكاريد كه فقط منوساكاريد مفيد است گلوكز خودش منوساكاريد است اين كارها را در بدن كبد انجام مي دهد اگر شما شيريني زياد خورديد كبد به مقدار زيادي به زحمت مي افتد تا آنها را تبديل به منوساكاريد كند پس قندهاي گياهي تنوع زيادي دارد 1 عسل 2 كشمش 3 خرما 4 توت 5 انجير و ميوه جات شيرين و جالب اين است كه انگور قندي دارد به نام دكستروز (كه نام انگور در قرآن هم آمده است) در واقع دكستروز مي شود قند خون و قندي است كه در شير مادر است براي بچه ها- بچه هايي كه شير مادر نمي خورند بهترين غذا انگور است- مورد ديگر هم اينكه اين قند غذاي اسپرم است كه براي كسانيكه ضعف جنسي دارند بهترين غذا كشمش يا مويز است به شرطي كه تيز آبي نباشد بوعلي سينا مي گويد اگر مي خواهيد بهترين تأثير از انگور بگيريد آويزان كنيد تا پوستش پلاسيته شود در اين هنگام ترشي داخل انگور از بين مي رود و قند بسيار مفيدي براي استفاده بوجود مي آيد و زنده ماندن انسان بستگي به قند دكستروز دارد- شير خشت و ترنجبين بهترين نوع قند براي كبد است همچنين انگبين داراي قند مونوز هستند براي بيماران كبدي بهترين دارو است كه از خارهايي كه در بيابان كه شترها مي خورند صمقي دارند كه هماترنجبين است و قند ساده (مونوز) است بچه هايي كه يكسال كه يبوست مي گيرند بهترين دارو است (شيرخشت و ترنجبين- گزالفي- انگبين) قندهاي حيواني دو عدد بود يكي لاكتوز و يكي گليكوژن كه لاكتور در شير هست حالا بزرگترها بهتر است چيز نخورند چون آنزيم لاكتوز كه تبديل به لاكتاز مي شود در بدن بزرگترها نيست اگر بخورند يا يبوست مي گيرند يا اسهال آنزيم هضم لاكتوز شير در بدن بزرگترها نيست.
قندها (بعد از پلاريزه كردن
قندهاي چپ گرا: عسل را اگر جلوي نور بگيريم نور بايد به سمت چپ شكسته شود
قندهاي راست گرا
قندهاي چپ در ساختمان اسيدهاي آمينه بكار مي روند (20 نوع) ولي قندهاي راست گرا در ساختمان ديگر قندها بكار مي رود قندهاي چپ مفيد است چون اسيدهاي آمينه (كه كليه آنزيمها و هورمونها توسط اسيد آمينه درست مي گردد مثلاً هورمون پرولاكتين كه از 199 اسيد آمينه درست شده كه در خانمها براي توليد شير زياد است كه اگر كم باشد شير نخواهند داشت و اگر قبل از بارداري زياد باشد زن ديگر باردار نخواهد شد.
چربيهاي گياهي: روغن (زيتون، آفتاب گردان، سويا، كنجد، بادام، گردو، فندق، پسته، پنبه دانه، روغن كافشه، روغن كرچك و روغن نارگيل- كه تنها روغن گياهي كه اشباع شده است- بذرك- مثل تخم كتون كه دو نوع قهوه اي و سياه است كه قديمها اينها را بو مي دادند و همراه گندم و شاهدانه مي دادند. بچه ها كه خوب هم بود) روغن زيتون: يك اسيد به نام لينولئيك كه چون خون ما 5/4 تا 5 درصد آهن دارد اگر اين مقدار آهن زياد شود اول در روده ها رسوب مي كند كه جلوگيري از حركات دودي روده كه مغز به مرگ خواهد شد روده شكننده خواهد شد روده ترشحاتي مي كند از پرزهاي روده كه اجازه نمي دهد آهن رسوب كند كه اين در روغنهاي گياهي (مخصوصاً زيتون- آفتاب گردان و ذرت- كنجد) وجود دارد و مهمتر از همه LDL را اجازه نمي دهد در عروق رسوب كند كه در گروه درمان رسوب LDL و كلسترول به خوبي موجود است و اگر كسي شبي دو عدد گردو بخورد مشكل كلسترون خونش حل خواهد شد- انجير زيتون باعث سالم ماندن معده خواهد شد.
ويتامينها: به دو گروه محلول در چربي و محلول در آب تقسيم مي شوند كه محلول در چربي ويتامينهاي K,D,E,C,A كه هويج و گوجه ويتامين A ندارند مواد رنگي دارند به نام بتاكاروتن كه در هنگام خورده شدن در بدن تبديل به ويتامين A خواهد شد پس در گياهان رنگي هويج و گوجه فرنگي و كدو تنبل C در مركبات و سبزيجات و D در آفتاب كه خانمها استفاده نمي كنند و كرمهاي ضد آفتاب استفاده مي كنند دچار پوكي استخوان مي شوند و سيستم پاراتيروئيد از كار مي اندازيد و بيكار مي نشينند و چرت مي زنند كه كارشان جذب و دفع كلسيم و فسفر كه استخوان و مغز كارشان را اين 4 عده كنترل مي كند و جوانه گندم غني ترين دارندة ويتامين E است كه در استحكام استخوانها و ويتامين A در ناراحتي هاي چشمي و ويتامين C در متابوليسم بدن و ويتامين E براي فعال كردن غدد جنسي دارد و ويتامين K 2 و ويتامينهاي گروه B3 الكل- آلياژ»هايي كه مي گويند الكل مورد نياز بدن است و دكتر گفته بخور بدن انسان آن را مي سازند و ويتامينهاي گروه b براي شادابي پوست و مو است وقتي كه شيريني قنادي مي خوريد اولين چيزي كه در بدن زياد مي شود الكل است و دچار سردرد خواهيم شد. گروه ويتامينهاي B: بهترين راه استفاده از ويتامينهاي محلول در چربي اين است كه همراه اين ويتامينها مقداري روغن گياهي (بهترين روغن زيتون است) شما هر گاه هويج پختيد يا اب هويج خورديد همراه هش يا بعدش مقداري روغن زيتون استفاده كنيد. چون مي خواهيم جذب شود بهترين كرم روغن بادام يا روغن زيتون استفاده كنيد براي پوستتان.
- همه اين كرم هلو، رازيانه و ... همه اش كلك است.
- ويتامينهاي محلول در آب: (اكثر ويتامينها در پوست ميوه جات است چونكه در معرض نور آفتاب است ولي ما آنها و هسته ميوه را استفاده نمي كنيم و در نهايت دچار تب خال مي شويم و از اين عطاري به آن عطاري كه اگر علتش را بدانيد اصلاً سراغ عطارها نمي رويد و كرم بگيريد كه پزشكان مي گويند ويروسي است كه اگر اينطور بود اگر كسي در يك خانه تب خال داشت بقيه هم بايد مي گرفتند در صورتيكه علتش كمبود ويتامين در بدن + يك شوك عصبي كه به بدن وارد مي شود فشار زيادي به كبد مي آيد و تب خال مي زنيد اكثر بيماريهاي پوستي از كبد هستند دقت كرده ايد هنگامي كه از خواب مي پريد تب خال مي زنيد.
ويتامينهاي محلول در آب گروه ويتامينهاي B هستند (B12, …, B2,B1) اينها ويتامينهايي هستند كه محلول در اب است پس ما نبايد سبزيها را به مقدار زياد خورد كنيم و داخل آب بريزيم چون ويتامينها داخل آب مي شود وخارج مي گردد دو غذاي بيماري زايكي قورمه سبزي است و ديگر جگر است چون اكثراً جگر خوب را نمي شناسند و سبزي را هم در قورمه سبزي سرخ مي كنند مي سوزانند و مواد بي فايده اي حاصل مي گردد. (غذاي جايگزين گفته خواهد شد).
گروه ويتامينهاي B: سعي كنيد سبزيجات را زياد خورد نكنيد بعضي ها ريكا مي ريزند و ... اگر ما ضعيف نباشيم اصلاً ميكروبها نمي توانند روي ما اثر بگذارند. خود من هر سال يك تا دو بار بستري مي شدم بخاطر مسموميت غذايي ولي حالا 12 سال است كه ديگر دچار نمي شوم و انواع بيماريها... به خاطر تغيير رژيم نه اينكه تمام ميكروبهاي محيط را از بين ببرد چون اصلاً نمي توانيم ما بايد خود را قوي كنيم.
ويتامينهاي محلول در آب: B12, B9, B7, B6, B5, B2, B1 بيشتر اين ويتامينها منشاء گياهي دارند مخصوصاً سبزيجات و همچنين اگر اينها را خورديم رودة بزرگ و ضد اين ويتامين شيريني جات قنادي كه اين ويتامينها در سلامت و نشاط پوست فوق العاده مؤثرند خانمهايي كه مشكل پوستي دارند قندهاي مصنوعي زياد استفاده مي كنند بعدها طرز شستن سبزي را خواهيم گفت آنهايي كه يبوست دارند بايد سبزيها را ضد عفوني هم بكنند ولي اگر مزاجتان روزي دو بار كار مي كنند نيازي به اين كار نيست.
- آنهايي كه غذا بيش از 24 ساعت در بدنشان مي ماند يبوست دارند ولي آنهايي كه حدود 24-20 مي ماند سالم هستند و اگر تخم انگل را هم بخورند چون نمي تواند در اين مدت ارگ ديسي كند و دفع خواهد شد.
- هر نوع سبزي را به اين گونه كه خورد نشود فقط برگه هاي خراب جدا شود و تره را هم نمي خواهد جدا كنيد فقط كمي زرد مي دارد مي ريزيم داخل آب كمي تكان مي دهيم دور مي ريزيم بعد تست پر از آب مي كنيم مي گذاريم يك ربع داخل آب بماند يك مقدار به اندازه شير سماور شير باز باشد كه تخم انگل كه سبك است جدا گردد و 7و8 بر اينطور بشوئيد وقتي كه شستيد مي ريزد داخل سبد و آبش را مي گيريد هر موقع اين آب زلال شد مي ريزيد داخل سبد آن وقت تازه پاكش مي كنيد چرا كه اگر اول اين كار را كرده بوديد ويتامينهاي محلول از بين مي رفتند و همچنين ميكروبها وارد سبزي مي شدند كه يا مي خورديد و يا ضد عفوني مي كرديد كه همراه ميكروب ويتامين هم از بين مي رفت، توجه كنيد كه ويتامينهاي B بيشتر پوست غلات است مثلاً گندم پوست كنده (بلغور) استفاده نكنيد سعي كنيد خود گندم را مصرف كنيد برنج قهوه اي (كه هر دو پوست را دارد) استفاده كنيد چونكه برنج سفيد آردي از ويتامين B هست ما مي توانيم كه پوست برنج كه قوه اي است يك قاشق بريزيم داخل برنج كه اثرات بد برنج سفيد خنثي گردد (الكل در روده ها ايجاد نمي شود) و گروه ويتامينهاي B را دارا است و تا مي توانيد ميوه ها را با پوست مصرف كنيد حتي خربزه و هندوانه را همي مي توانيد با پوست مصرف كنيد (پوست هندوانه ضرر نفخ حاصل از خوردن هندوانه است و آنهايي كه ديابت دارند پوست هندوانه را رنده كنيد داخل سالادتان و همچنين آنهايي كه مي خواهند لاغر شوند و پوست خربزه بهترين داروي كليه، مثانه و مجاري ادرار است پوستش را شستشو مي دهد گوشتش غذا پوشالش هم سنگ شكن است) طريقه مصرف خربزه، دانه ها را بگذاريد بيرون و پوست خربزه را هم دور نريزيد و قبل از برش بشوئيد پوست و دان را بگذاريد خشك شود آسياب كنيد براي كسانيكه بيماريهاي كليوي از جمله سنگ كليه است- پوست خربزه مدر است آنهايي كه ادرار بدنشان كم است گوشت خربزه بهترين غذا است مخصوصاً سرد مزاجها قبل و بعد از خوردن آن زبان را نگاه كنند زبان قشنگ مي شود و نشاط آور است حسني هم كه دارد اينكه بيماريها را مشخص مي كند و شنيده ايد كه اگ سرما خورديد خربزه نخوريد خربزه باعث مي شود هر نوع بيماري هست خودش را نشان دهد پس يكي از مزاياي خربزه اين است كه مريضي هاي مخفي را بعد از خوردنش مي فهميم بعد پوشال خرزه سنگ شكن است كسانيكه سنگ كليه بزرگ داشتند به اندازة يك لوبيا يك هفته رژيم غذائيش فقط خربزه بود (بدون دانه هايش و دانة خربزه براي خانمهايي كه طبع سردي دارند و رحم آنها يخ كرده و از شدت سرما رحم آنها درد بگيرد اگر دانه هاي خربزه را آسياب كرده بعد الك كنند داخل آب بريزند يك قاشق به همراه عسل ميل كنند ولي يك قاشق غذاخوري پودر دانه خربزه را براي در آوردن پوست مي توانيد بريزيد داخل مخلوط كن ميكس كنيد بعد پوستها مي آيد بالا (ب بعد از خشك شدن بريزيد داخل مخلوط كن) يك قاشق غذاخوري بريزيد داخل يك ليوان آب همراه كمي عسل شربت كنيد بخوريد دردها و سرماي رحم را از بين مي برد آنهايي هم كه در دوران پريود دردهاي زير شكم دارن خوب است و در آقايان هم اسپرم ساز است.
- سيب: هر نوع بيماري داشته باشيم و مواد زائد داخل بدن باشد راحت دفع خواهد شد.
- پوشال خربزه همان است كه تخم هاي خربزه را بهم چسبانده است.
- اگر ويتامينها نباشد اندامها كار خودشان را انجام نمي دهند و رشته هاي عصبي مختل مي شوند، سوخت و ساز در بدن مختل آنزيم و هورمونها ساخته نخواهند شد.
- گروه ويتامينهاي B در پوست ميوه جات و خود ميوه جات و پوست غلات و سبزيجات
- آياتي كه در رابطه بادرس ما هست روي آنها با توجه به تفاسير و كمك گرفتن از متخصصين علوم قرآني تدبر كنيد و سعي در ابداع داشته باشيد همانطور كه آقاي خدادادي انجام داد: حلالها
(1 زاريات 58) (2 بقره 22و60و126) و (57 3 مومنون 51) (4 ابراهيم 32) (5 مائده 88و 114) (انفال 26) (انعام 142) (بقره 172) (نخل 14 و فاطر12) (حج 30 و 28) (نخل 66و 69و 64)
- ماهي وقتي پوست را بر مي داريم قسمتهايي گوشت تيره هست كه معمولاً دور مي ريزند اين قسمت سرشار از روي است كه مردم ايران دچار كمبود روي هستند كه اين عنصر باعث فعاليتهاي مغزي مي گردد و جالب اينجاست كه در همه هورمونها و آنزيمها روي هست و اگر نباشد اختلالات هورموني ايجاد مي گردد.
- در هنگام خريدن گوشت گوسفند هر چه از فرث و دم دور تر باشد يعني سر دست و سر سينه بخريد.
حرامها: (بقره 173) (مائده 1و3) (انعام 145) (حجرات 12)
غذاهاي بهشتي (واقعه 24-20) (دهر 12و5) نخل(69)
- غذاهايي كه دچار صرع مي شوند و ناراحتي مغز و اعصاب دارند فوق العاده به غذاهايي كه ضرر دارد علاقه مند مي شوند
- مزاج اندامها: مغز: سر دو تر استخوان: سرد و خشك، قلب گرم وتر كبد: گرم وتر و كليه: گرم وتر و هر كدام مريض شد غذاي مخالفش را مي خوريم.
- (طبع غذاها در جزوه آمده است) علت بيماري: 1 عدم تعادل در PH 2 بهم خوردن سيستم ايمني بهم ريختن سيستم ايمين: غذاهاي ممنوعه+ نمك زياد+ مرغ و تخم مرغ ماشيني+ آش رشته+ گوشت زياد+ ادويه جات زياد
غذاهاي جايگزين: نوشابه ها: آب خنك (نه آب يخ كه باعث شوك به كبد هست) آبميوه ها
آبميوه: 2 تا ليموترش تازه در يك ليوان بقيه آب سيب و مقداري يخ براي خنك شدن در عرض 5 دقيقه ميل شود بسيار نشاط آور است.
براي فشار بالاها: انواع آب مركبات را مخلوط كنند (ليموترش و شيرين و گريفورمرت، نارنج (مقدار زياد براي فشار بالاها و پرتقال)
- انواع شيرها: مثل شير بادام و فندق و پسته و بادام هندي و تخم آفتاب گردان
( 50 گرم مغز بادام خام+ 3 قاشق عسل+ 3 ليوان آب خنك) (4 نفر)
كه بهترين دارو براي كسانيكه بيماري عصبي دارند (شير بادام) كه داروهاي شيميايي مي خروند
- چربي كه جمع مي شود روي شير بادام مثل اين است كه چند آرام بخش تزريق شده است و آرامش زيادي سراغمان مي آيد.
- تخم آفتاب گردان: 2 قاشق غذاخوري مغز، تخم آفتاب گردان+ 20 گرم بادام (مغز) + يك عدد موز+ 3 ليوان آب خنك
نظرات شما عزیزان: